(Välj varumärke)
Klean Kanteen Classic Growler i Borstat stål, 1182 mlKlean Kanteen Classic Growler i Borstat stål, 1182 mlKlean Kanteen Classic Growler i Borstat stål, 1182 mlKlean Kanteen Classic Growler i Borstat stål, 1182 mlKlean Kanteen Classic Growler i Borstat stål, 1182 ml
Klean Kanteen Classic Growler i Borstat stål, 1182 ml

Klean Kanteen Classic Growler är en rostfri flaska med tätslutande lock för kolsyrad dryck. Perfekt för att enkelt och bekvämt ta med öl, läsk eller annan kolsyrad dryck utan att oroa sig för att förlora kolsyran. Den funkar även bra för att säkert transportera annan icke kolsyrad dryck som t.ex. kaffe, juice, vin eller vanligt vatten. Flaskan är snygg, praktisk och byggd för att hålla i en evighet!

Classic Growler är tillverkad i 100% rostfritt och livsmedelsklassat stål som varken drar åt sig eller ger ifrån sig smaker. Swing Lok-korken är löstagbar och helt i rostfritt stål, den har inga gängor för att säkerhetsställa en så tät förslutning som möjligt.

  • Lätt att rengöra.
  • Grym hållbarhet.
  • Stor öppning för enkel påfyllning och hällning.
  • Elektropolerad insida som varken ger ifrån sig eller drar åt sig smaker.
  • BPA-fri och miljövänlig.

Storlek: 1182 ml: 257 x 93 mm (H x B), öppning 44 mm dia.

18/8 rostfritt stål godkänt för livsmedel.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »
Stäng