Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Tvätt / Klädvård / Steamery Torkbollar av ull, 4 st

Tumble Dryer Balls från svenska Steamery är ett smart, ekonomiskt och hållbart alternativ till sköljmedel. Ullbollarna används i torktumlaren tillsammans med dina nytvättade kläder och förkortar torktiden med upp till 30%, samtidigt som kläderna blir av med statisk elektricitet. Torkbollarna gör även tvätten naturligt mjuk, vilket betyder att man kan hoppa över sköljmedel. Du kan använda bollarna cirka 3–5 år, vilket dessutom gör dem till ett kostnadseffektivt alternativ för att hålla tvätten mjuk och fri från statisk elektricitet. Levereras i en bomullspåse med fyra bollar, vilket är det perfekta antalet för en vanlig torktumlare.

  • Gjorda av 100% ren ull.
  • Förkortar tumlartiden med 10–30%.
  • Ger mjukare tvätt.
  • Tar bort statisk elektricitet.

Användning:

Lägg fyra ullbollar i torktumlaren tillsammans med våta, rena kläder.

Material:
100% ull.

Tillverkade i Kina.

Det svenska varumärket Steamery skapar smarta och minimalistiska klädvårdsprodukter som hjälper dig att, istället för att köpa nytt, vårda och skämma bort kläderna du redan äger och tycker om. Visionen är att inspirera och lära människor världen över att ta bättre hand om sina kläder.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!