(Välj varumärke)
Moroccan Rhassoul Clay, 200 g
Moroccan Rhassoul Clay, 200 g

Marockansk rasul i pulverform från Alassala har många användningsområden och gör huden otroligt len och mjuk på ett helt naturligt vis!

Användning:

Ansiktsmask:
Häll 20 gram rasulpulver i en liten skål med vatten och blanda till en lagom flytande konsistens, häll på ett par droppar ekologisk arganolja och låt stå ett par minuter. Applicera sedan på torr hud (undvik ögonområdet) och skölj av med varmt vatten efter 7-10 minuter.

Hårkur:
För kort och medellångt hår blanda 50 gram rasulpulver med vatten tills du uppnår en lättflytande konsistens och applicera sedan i håret och massera in även i hårbotten. Låt verka i 10-20 minuter för bästa resultat sen skölj ur grundligt och kamma eller borsta igenom håret. Öka doseringen om du har längre hår än till axlarna.

För kroppen:
Blanda rasulpulver och vatten till önskad konsistens och tillsätt ett par droppar arganolja. Massera över hela kroppen och skölj sedan av.

100% Naturlig rasullera.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »
Stäng