Stäng
(Välj varumärke)
Maistic Naturlig Rengöringssvamp
Maistic Naturlig Rengöringssvamp

En tunn multifunktionell svamp från Maistic tillverkad av plastfri, biobaserad cellulosa från träfibrer - inget annat. Svampen ligger bra i handen och passar all slags rengöring, fläckborttagning och avtorkning i hushållet. Särskilt lämplig till bord, fönster, speglar och andra föremål där ludd och ränder är oönskat. Kan också användas som rengöringssvamp till kropp och ansikte, vid behov kan du skära den i mindre bitar. Till skillnad mot plastsvampar, så absorberar denna cellulosasvamp tvål och vätskor bra, vilket gör att du bara behöver några droppar under användning.

  • Tillverkad av cellulosa från träfibrer.
  • Passar all slags rengöring.
  • Kan användas om och om igen.
  • Efterlämnar ingen mikroplast.
  • Fri från plast, lim och färgämnen.

Skötselråd:


Vid behov, rengör stående i diskmaskinens överkorg för glas. Låt gärna svampen torka stående efteråt. Rengöring i tvättmaskin rekommenderas inte, då det sliter på svampen och förkortar livslängden.

Mått: 16 x 11 x 0,8 cm

Material:
100% cellulosa från träfibrer.

Tillverkad i Kina.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »