Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Städ / Städredskap / Maistic Naturlig Rengöringssvamp, 2-pack

En tunn multifunktionell svamp från Maistic tillverkad av plastfri, biobaserad cellulosa från träfibrer - inget annat. Svampen ligger bra i handen och passar all slags rengöring, fläckborttagning och avtorkning i hushållet. Särskilt lämplig till bord, fönster, speglar och andra föremål där ludd och ränder är oönskat. Kan också användas som rengöringssvamp till kropp och ansikte, vid behov kan du skära den i mindre bitar. Till skillnad mot plastsvampar, så absorberar denna cellulosasvamp tvål och vätskor bra, vilket gör att du bara behöver några droppar under användning.

  • Tillverkad av cellulosa från träfibrer.
  • Passar all slags rengöring.
  • Kan användas om och om igen.
  • Efterlämnar ingen mikroplast.
  • Fri från plast, lim och färgämnen.

Skötselråd:
Vid behov, rengör stående i diskmaskinens överkorg för glas. Låt gärna svampen torka stående efteråt. Rengöring i tvättmaskin rekommenderas inte, då det sliter på svampen och förkortar livslängden.

Mått: ca. 13 x 9 x 0,6 cm

Material:
100% cellulosa från träfibrer.

Tillverkad i Kina.

Plast utgör ett allt större problem för vår miljö och hälsa. Maistic vill vara en del av lösningen genom att erbjuda plastfria avfallspåsar, fryspåsar och hundpåsar tillverkade av förnyelsebara råvaror. Påsarna är ett miljövänligare alternativ till de traditionella petroleumbaserade plast- och soppåsarna som bryts ned väldigt långsamt i naturen och frigör mikroplaster. Maistics biopåsar är baserade på ekologisk majsstärkelse och är certifierat komposterbara och biologiskt nedbrytbara i enlighet med den europeiska standarden EN 13432. Maistic använder inga skadliga kemikalier som till exempel ftalater, BPA eller tungmetaller i produktionen. I sortimentet från Maistic hittar du, förutom bioplastpåsar, även andra växtbaserade och mikroplastfria produkter. Vad sägs om tandtråd av bioplast, sugrör av vetestrå eller bambu, disktrasor och kökssvampar av cellolusa, hampa eller luffa?