Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Städ / Städredskap / LoofCo Scrubbing Brush

LoofCo Scrubbing Brush är en miljövänlig skurborste som är handgjord på Sri Lanka av naturliga växtfiber från kokosnöt. Den är lätt att greppa i handen och passar utmärkt för att skrubba och rengöra trädgårdsmöbler, krukor, stenbeläggningar, verandan med mera. Det här är en skurborste som håller länge, och när den är utsliten kan den slängas på komposten (metalltråden lämnas till återvinning).

  • Plastfri och biologiskt nedbrytbar (ej metallöglan).
  • Perfekt för grovrengöring utomhus.
  • Slitstark - håller länge.
  • Med ögla för upphängning.

Skötselråd:
Skölj väl före första användning. Blötlägg skurborsten i varmt vatten och använd med rengöringsmedel/såpa. Skölj av borsten efter användning, pressa ut vattnet och häng upp på tork.

Mått: ca. 15,5 x 10 cm

Material:
Kokosnötfiber och galvaniserad metalltråd.

Handtillverkad och etiskt producerad i Sri Lanka.

LoofCo är ett brittiskt varumärke med en plastfri serie av pads, borstar och tillbehör för hudvård och rengöring i hemmet. Produkterna är tillverkade med naturliga växtfibrer av luffa och kokosnötskal (Loofah + Coconut = LoofCo!). De är biologiskt nedbrytbara, återvinningsbara och erbjuder ett miljövänligt alternativ till borstar, trasor, och svampar i plast. LoofCo stöttar traditionellt hantverk och småskalig produktion samtidigt som de garanterar en rättvis lön för arbetarna i Egypten och Sri Lanka.Andra köpte även...

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!