(Välj varumärke)
Redecker Retro Diskborste 4 cm, medelhård
Redecker Retro Diskborste 4 cm, medelhård

En retro diskborste från Redecker helt av naturmaterial med skaft av trä och borst av medelhård växtfiber. Den här diskborsten ger inte bara det där lilla extra retro till köket, den är dessutom enormt skön att diska med.

En riktigt bra diskborste med trähandtag och naturborst är en bra investering och jätteskön att diska med. Den här borsten med medelhårda borst fungerar till all slags disk: porslin, glas och bestick, såväl som till till kastruller och stekpannor. Utbytbart borsthuvud med en diameter på 4 cm.

Om en diskborste av naturmaterial sköts rätt kan den hålla i flera månader. Borsten är tät och bör hängas på en krok eller ställas med huvudet uppåt i bestickstället för luftning mellan användningarna. När borsten är slut kan huvudet bytas ut mot våra ersättningshuvud. När borsten är slut kan du ta bort metalldelarna och lägga resten på komposten.

Viktigt: Kör inte den här borsten i diskmaskin, då förstör du den, men doppa den gärna i varmt vatten med en skvätt ättika i då och då.

Borst av ljus naturfiber, handtag av obehandlat björkträ.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »
Stäng