Stäng
(Välj varumärke)
Redecker Ergonomisk Diskborste av bokträ och tampicofiberRedecker Ergonomisk Diskborste av bokträ och tampicofiber
Redecker Ergonomisk Diskborste av bokträ och tampicofiber

En ergonomiskt utformad diskborste från Redecker som ger en helt ny diskupplevelse! Av oljat bokträ med mjuk naturborst av tampicofiber och läderband för upphängning.

En riktigt bra diskborste med trähandtag och naturborst är en bra investering. Denna är extra skön och lätt att använda tack vare den täta borsten och det ergonomiskt utformade handtaget. Den kommer åt överallt utan problem då även toppen har borst. Detta är ingen slit-och-släng-borste. Sköter du den rätt så kommer den att ge diskglädje i flera månader.

Skötselråd:
Borsten är tät och bör hängas på en krok eller ställas med huvudet uppåt i bestickstället för luftning mellan användningarna. Kör inte den här borsten i diskmaskin, då förstör du den, men doppa den gärna i varmt vatten med en skvätt ättika i då och då.

Mått: 26,5 cm

Material:
Handtag av oljat bokträ, borst av tampicofiber (naturlig mexikansk palmbladsfiber) och läderband för upphängning.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »