Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Diskborstar / Redecker Ergonomisk Diskborste Bokträ & Unionfiber - Grov, 26,5 cm

En ergonomiskt utformad diskborste från Redecker av oljat bokträ med stark naturborst av unionfiber och läderband för upphängning. Denna diskborste passar extra bra för rengöring av hårt smutsade grytor, pannor och kastruller.

En riktigt bra diskborste med trähandtag och naturborst är en bra investering. Den kommer åt överallt utan problem då även toppen har borst. Detta är ingen slit-och-släng-borste. Sköter du den rätt så kommer den att ge diskglädje i flera månader.

Skötselråd:
Borsten bör hängas på en krok eller ställas med borstbindlarna nedåt för luftning mellan användningarna. Kör inte den här diskborsten i diskmaskin, då förstör du den, men doppa den gärna i varmt vatten med en skvätt ättika i då och då. Olja gärna in träet med jämna mellanrum för längre hållbarhet. Använd en neutral olja som till exempel olivolja eller solrosolja.

Mått: 26,5 cm

Material:
Handtag av oljat bokträ, borst av unionfiber och läderband för upphängning.

Redecker är ett tyskt familjeföretag som med genuint hantverk kombinerar naturliga material med funktion och kvalitet till att skapa produkter som är vackra att se på och en glädje att använda. Redeckers borstar tillverkas av inhemskt trä, tagel, djurhår och växtfibrer just så som man gjort sedan företaget startades 1935. Det finns borstar till alla funktioner i ett hem och materialen kombineras olika beroende på användningsområde. Syntetiska fibrer eller plast används endast om någon specialfunktion kräver det. Borstar från Redecker är vackert hantverk med modern funktion som andas kvalitet och hållbarhet – vissa av borstarna håller en livstid.Kanonpriser i butiken just nu!

c/o GERD Neutral Deodorant, 60 ml
-30%
139 kr (199 kr)
Wooden Spoon Sunscreen Lotion Baby & Family SPF 50
-30%
2 storlekar
fr. 139 kr (199 kr)
c/o GERD B2 Hair Serum
-30%
2 storlekar
fr. 27 kr (39 kr)