Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Diskborstar / Iris Hantverk Diskborste av björkträ och vit fiber

Smal diskborste från Iris Hantverk med styv borst av vit fiber som passar för tuffare rengöring av pannor och kastruller utan att repa. Vit fiber utvinns ur bladen på vissa agavearter, vilka huvudsakligen växer i Mexiko. Diskborsten har ett hål i skaftet som gör den lätt att hänga upp.

Skötselråd:
Efter användning slå bort överflödigt vatten från diskborsten och häng upp den eller låt den "stå" på borsten, det gör att träet håller längre. Träet får också gärna oljas in då och då. Borsten rengörs genom att doppas i hett vatten med lite diskmedel i.

Mått:
Längd: 29 cm
Bredd: 2,8 cm
Höjd: 3,7 cm

Material:
Vaxad björk, Vit fiber.

Iris Hantverk har tillverkat borstar och hushållsprodukter i över hundra år enligt gammal svensk hantverkstradition. Alla borstarna är av exklusiv design och tillverkas mestadels av naturmaterial, vilket ger en oslagbar känsla och kvalitet. Nu som då dras borstarna för hand av synskadade hantverkare.Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!