Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Diskborstar / Bambaw Diskborste Bambu & Sisal

En plastfri diskborste från Bambaw med böjd borst av naturliga växtfibrer från sisalplantan. Det ergonomiskt utformade handtaget är tillverkat av bambu och har ett hål för upphängning. Diskborsten rengör lätt dina tallrikar, glas, kastruller, stekpannor, spis med mera och är slitstark nog för att skrubba rent hårt ingrodda matrester. Diskborsten har borst runt hela diskhuvudet vilket gör att den lättare kommer åt svåråtkomliga ställen. Det här är en diskborste som håller länge, och som kan återvinnas när den är utsliten.

Skötselråd:
Skölj diskborsten väl efter användning och avlägsna eventuella matrester som fastnat. Skaka ur överskottsvatten och häng upp på tork. Olja gärna in träet med jämna mellanrum för längre hållbarhet. Använd en neutral olja som din vanliga matolja.

Mått: ca. 24 x 8 cm

Material:
Bambu, sisalfibrer och metalltråd.

Bambaw är ett varumärke från Belgien som erbjuder enkla lösningar för att minska plastanvändningen i vardagen. I sortimentet hittar du hållbara alternativ till engångsprodukter i plast såsom bestick, rakhyvlar, tops och sugrör. De flesta produkterna från Bambaw är baserade på bambu, ett material med många miljömässiga fördelar. Det är ett otroligt snabbväxande och förnybart material som dessutom odlas utan kemikalier och bekämpningsmedel. Bambun är också slitstark och kan återanvändas många gånger vilket gör det till ett utmärkt material i så kallade Zero Waste-produkter.Kanonpriser i butiken just nu!