Varukorg(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Diskborstar / Redecker Grill- & Grytborste med Mässingborst

Rund grill- och grytborste med stark borst av mässing som snabbt och enkelt skrubbar bort fastbrända matrester, sot och smuts från grillgaller eller gjutjärnsgrytor. Grillborsten är designad med ett ergonomiskt handtag av obehandlat bokträ som ger bra grepp.

Skötselråd:
Skölj av borsten med varmt vatten efter användning och låt den torka med borstbindlarna nedåt. Olja gärna in träet med jämna mellanrum för längre hållbarhet. Använd en neutral olja som exempelvis olivolja eller solrosolja.

Mått:
Höjd: 7,5 cm
Diameter: 5 cm

Material:
Obehandlat bokträ och borst av mässing.

Tillverkad i Tyskland.

Redecker är ett tyskt familjeföretag som med genuint hantverk kombinerar naturliga material med funktion och kvalitet till att skapa produkter som är vackra att se på och en glädje att använda. Redeckers borstar tillverkas av inhemskt trä, tagel, djurhår och växtfibrer just så som man gjort sedan företaget startades 1935. Det finns borstar till alla funktioner i ett hem och materialen kombineras olika beroende på användningsområde. Syntetiska fibrer eller plast används endast om någon specialfunktion kräver det. Borstar från Redecker är vackert hantverk med modern funktion som andas kvalitet och hållbarhet – vissa av borstarna håller en livstid.