Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Diskborstar / Frida Diskborste Trä & Naturfiber

Diskborste med ergonomiskt handtag av FSC-certifierat bokträ och medelhård tampicoborst. Tampico är ett naturfiber som utvinns av bladen på den mexikanska agaveplantan. Tampicofibern håller formen bra, är slitstark och har en viss styvhet. Diskborsten är enkel att använda tack vare det böjda skaftet och passar utmärkt till vardagsdisken. Handtaget har ett hål för upphängning.

Skötselråd:
Borsten är tät och bör hängas på en krok eller ställas med borstbindlarna nedåt för luftning mellan användning. Kör inte borsten i diskmaskin, då förstör du den, men doppa den gärna i varmt vatten med en skvätt ättika i då och då. Olja gärna in träet med jämna mellanrum för längre hållbarhet. Använd en neutral olja som till exempel olivolja eller solrosolja.

Mått:
Längd: ca. 22,5 cm
Bredd: 3,5 cm

Material:
Skaft av obehandlat bokträ och borst av tampicofiber (naturlig mexikansk palmbladsfiber).

Frida är ett svenskt varumärke inom Klimabolaget, ett modernt familjeföretag med gamla anor. Sedan 1947 har de tagit fram produkter som låter tradition och miljöansvar gå hand i hand. I sortimentet hittar du disk- och städprodukter som gör jobbet enkelt, utan onödiga kemikalier och plastmaterial. Bland Fridas produkter finns allt från traditionella skurborstar och diskborstar i trämaterial till kökstrasor i nedbrytbart material.Kanonpriser i butiken just nu!