Stäng
(Välj varumärke)
Malin i Ratan Handgjord Ekotvål för Tvätt, Städ & Disk - Mild doftMalin i Ratan Handgjord Ekotvål för Tvätt, Städ & Disk - Mild doft
Malin i Ratan Handgjord Ekotvål för Tvätt, Städ & Disk - Mild doft

Tvätt, Städ & Disk är en handgjord fast såpa från Malin i Ratan med mild doft av lavendel, citrus och eukalyptus. Denna multifunktionella hushållstvål kan användas för fläckborttagning och tvätt av kläder, som en städprodukt vid rengöring och till handdisk. Den fixar det mesta och är bra för dig, ditt hem och miljön!

  • Tillverkad av ekologisk kallpressad svensk rapsolja och kokos.
  • Finns i två storlekar.
  • Mild doft av lavendel, citrus och eukalyptus.
  • Handgjord i Västerbotten.
  • Fri från animaliska fetter, enzymer, ftalater, palmolja, syntetiska tillsatser och onödiga kemikalier.

Användning:

Tvätt:
Använd på fläckar och vid tvätt för hand. Du kan även riva 2-3 msk och lägga i en tvättpåse i trumman. Alternativt kan du lägga hela tvålen i maskinens tvättmedelsfack - tvålen doserar själv. Lägg då tvålen i en tvättpåse så att den inte försvinner med ner i maskinen. En liten skvätt ättika i sköljmedelsfacket tar bort dålig lukt och ersätter sköljmedel.

Städ:
Riv lite av tvålen och lös upp i hett vatten eller häll vattnet över tvålen och låt dra i 15 minuter.

Disk:
Löddra tvålen i vattnet när du handdiskar eller gnugga direkt på tvålen med diskborsten.

Skötselråd:
Tvålen trivs bäst på ett luftigt tvålfat så att den kan ligga och torka upp emellanåt.

OBS! Vikten på tvålen du får hem kan skilja något jämfört med den vikt som anges på hemsidan. Det beror på att hantverksmässigt tillverkade tvålar förlorar vikt med tiden, allt eftersom de torkar. Det är vattnet i tvålen som dunstar, och kvar blir en tvål som är lättare, men också mer koncentrerad, och drygare för dig som använder den. Äkta tvålar utan onödiga fuktbindande ämnen kan förlora uppåt 15% av sin vikt om de torkat länge. 

Ingredienser (INCI):
Sodium canolat, Sodium cocate, Aqua, Clycerin. Innehåller: > 30% Tvål. Cymbopogon flexuosus oil, Lavandula agustifolia oil, Eucalyptus globulus oil, Linalool*, Limonen* , Citral*. * = förekommer naturligt i eteriska oljor.Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »