Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Handdisk / ecoLiving Disktvål, 230 g

ecoLivings disktvål är tillverkad av ekologiska och växtbaserade ingredienser som är tuffa mot fett men snälla mot dina händer och miljön. En fast disktvål är koncentrerad och räcker längre än ett flytande diskmedel. Dessutom slipper du plastförpackningen och de miljöbelastande ämnen som många konventionella diskmedel innehåller.

  • Biologiskt nedbrytbar.
  • Enkel att använda.
  • Plastfri förpackning.
  • Fri från vatten, palmolja och onödiga kemikalier.

Användning:

  1. Gnid en våt diskborste, disksvamp eller trasa över tvålen.
  2. Diska som vanligt.

Skötselråd:
Förvara tvålen på ett luftigt tvålfat mellan diskningarna så att den håller längre.

OBS! Tänk på att tvålen inte skapar ett lödder som konventionella diskmedel, den rengör dock lika bra utan. Eftersom disktvålen är handgjord kan det förekomma små ytliga ojämnheter som gör varje tvål unik.

Ingredienser:
Coconut oil*, Naturally occurring glycerin, Sodium carbonate, Sodium cocoyl glutamate (derived from coconut oil) - approved by ECOCERT. * = ekologisk.

Tillverkad i Storbritanien.

ecoLiving skapar högkvalitativa zero waste-produkter som är plastfria och hållbart producerade. ecoLivings verksamhet är koldioxidneutral och de samarbetar med Carbon Footprint för att finansiera organisationer som arbetar för att få bort koldioxid ur atmosfären. ecoLiving planterar också träd genom Eden Reforestation Project, en organisation som driver återplanteringsprojekt runt om i världen för att bekämpa både fattigdom och klimatförändringar.