Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Handdisk / Equa Care Refillpåse för Dish Soap - Citrus Blend, 35 g

Refillpåse med koncentrerat pulver som ger påfyllning av diskmedel till en hel flaska Dish Soap från Equa Care. Pulvret blandas enkelt med vatten direkt i pumpflaskan.

Equa Cares diskmedel är 100% biologiskt nedbrytbart. Milt för händerna såväl som för naturen men gör inte avkall på effektivitet. Doftar friskt från den härliga doftsammansättningen Citrus Blend som består av apelsin, lime, citron, bergamott och citrongräs.

Ingredienser (INCI):
Sodium coco-sulfate, Sodium lauryl sulfoacetate, Gluconolactone, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Citric Acid, Perfume*, Limonene**, Citral**, Geraniol**, Linalool**. * = från eteriska oljor, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor.

Equa Care gör det enkelt att göra miljösmarta val i vardagen genom att minska på plast och engångsförpackningar. Med Equa Care blandar du handtvål, duschtvål eller diskmedel själv i hemmet med vatten från kranen. Produkterna är snälla mot huden och består av 100% naturliga ingredienser. Flaskorna är tillverkade av 100% återvunnen plast och kommer med i ditt val av startkit. Du använder sedan flaskorna för påfyllning om och om igen! Det enda du behöver är en refillpåse - ett koncentrerat pulver som enkelt blandas med vatten direkt i flaskan.



Tillbehör till Equa Care Refillpåse för Dish Soap - Citrus Blend, 35 g

Andra köpte även...