Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Handdisk / Equa Care Dish Soap Pack - Citrus Blend, Flaska + 2 refill

Equa Care Dish Soap Pack är ett komplett paket med en återanvändbar pumpflaska (380 ml) och två refillpåsar med diskmedel. Refillpåsarna innehåller ett koncentrerat pulver som enkelt blandas med vatten direkt i pumpflaskan. Varje refillpåse räcker till en hel påfyllning av flaskan.

Ett effektivt flytande diskmedel som är 100% biologiskt nedbrytbart. Milt för händerna såväl som för naturen men gör inte avkall på effektivitet. Doftar friskt från den härliga doftsammansättningen Citrus Blend som består av apelsin, lime, citron, bergamott och citrongräs. Flaskan är tillverkad av 100% återvunnen plast.

Ingredienser (INCI):
Sodium coco-sulfate, Sodium lauryl sulfoacetate, Gluconolactone, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Citric Acid, Perfume*, Limonene**, Citral**, Geraniol**, Linalool**. * = från eteriska oljor, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor.

Equa Care gör det enkelt att göra miljösmarta val i vardagen genom att minska på plast och engångsförpackningar. Med Equa Care blandar du handtvål, duschtvål eller diskmedel själv i hemmet med vatten från kranen. Produkterna är snälla mot huden och består av 100% naturliga ingredienser. Flaskorna är tillverkade av 100% återvunnen plast och kommer med i ditt val av startkit. Du använder sedan flaskorna för påfyllning om och om igen! Det enda du behöver är en refillpåse - ett koncentrerat pulver som enkelt blandas med vatten direkt i flaskan.Tillbehör till Equa Care Dish Soap Pack - Citrus Blend, Flaska + 2 refill