Stäng
(Välj varumärke)
Ecoegg Återanvändbara Hushållspapper i bambu, 20 ark/rulleEcoegg Återanvändbara Hushållspapper i bambu, 20 ark/rulleEcoegg Återanvändbara Hushållspapper i bambu, 20 ark/rulleEcoegg Återanvändbara Hushållspapper i bambu, 20 ark/rulleEcoegg Återanvändbara Hushållspapper i bambu, 20 ark/rulleEcoegg Återanvändbara Hushållspapper i bambu, 20 ark/rulle
Ecoegg Återanvändbara Hushållspapper i bambu, 20 ark/rulle

Ecoegg Reusable Bamboo Towels är ett hållbart bambupapper som du kan återanvända om och om igen. Ett miljövänligare alternativ till vanligt hushållspapper som du använder en gång och sedan kastar bort. Den här rullen innehåller 20 stycken ark tillverkade av 100% bambu. Varje ark kan tvättas och återanvändas upp till 85 gånger, och med 20 ark per rulle blir det upp till 1700 användningstillfällen. Bra för plånboken och miljön!

Bambu är ett av de starkaste naturliga material som finns och har dessutom en enorm uppsugningsförmåga. Bambuarket suger upp mer än 10 gånger så mycket som vanligt hushållspapper. Använd för att torka upp eller torka av, i torrt skick eller ihop med vatten eller naturligt rengöringsmedel. Perfekt för spill, rengöring, torkning, damning och mycket mer!

  • Ersätter dyra pappershanddukar.
  • Återanvändbara - bara tvätta, torka och återanvänd.
  • Repar aldrig och lämnar inte ludd eller rester efter sig.
  • Tillverkat av hållbart skördad bambu.

Skötselråd:

Bambutrasan går lätt att skölja av efter användning. Du kan också tvätta den i maskin på 40 grader. De kommer bara bli mjukare och mer absorberande varje gång du tvättar dem. Varje bambuark kan tvättas upp till 85 gånger. Använd inte sköljmedel och stryk eller torktumla dem inte. Hängtorkning rekommenderas.

 

Material:
100% viskos från ekologisk och hållbart skördad bambu.Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »