Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Disktrasor & Svampar / Maistic Scrubbie Disksvamp Hampa & Cellulosa

En plastfri skrubbsvamp från Maistic som effektivt tar bort matrester, fläckar och smuts utan att repa disken. Disksvampen består av en cellulosa-svamp med ytterhölje av hampa och förstärkta bomullskanter. Det vävda hampatyget utanpå har en lätt skrubbande effekt. Cellulosa-svampen inuti sparar dig betydliga mängder diskmedel, till skillnad mot vanliga plastsvampar som absorberar diskmedlet sämre. Förutom diskning, så passar skrubbsvampen till att rengöra och putsa vaser, porslin, metaller och andra ömtåliga ytor som du inte vill repa. Kan även användas för att skrubba huden!

  • Tillverkad av hampa och cellulosa.
  • Lätt skrubbande effekt utan att repa
  • Kan användas om och om igen.
  • Efterlämnar ingen mikroplast.
  • Fri från plast, lim och färgämnen.

Skötselråd:
Vid behov, rengör i diskmaskinens överkorg för glas. Kan också rengöras i kokande vatten. Låt gärna svampen torka stående efteråt. Rengöring i tvättmaskin och torktumlare rekommenderas inte, då det sliter på svampen och förkortar livslängden.

Mått: 11 x 11 cm

Material:
Cellulosa av träfibrer, vävd hampa och bomullstråd.

Tillverkad i Kina.

Plast utgör ett allt större problem för vår miljö och hälsa. Maistic vill vara en del av lösningen genom att erbjuda plastfria avfallspåsar, fryspåsar och hundpåsar tillverkade av förnyelsebara råvaror. Påsarna är ett miljövänligare alternativ till de traditionella petroleumbaserade plast- och soppåsarna som bryts ned väldigt långsamt i naturen och frigör mikroplaster. Maistics biopåsar är baserade på ekologisk majsstärkelse och är certifierat komposterbara och biologiskt nedbrytbara i enlighet med den europeiska standarden EN 13432. Maistic använder inga skadliga kemikalier som till exempel ftalater, BPA eller tungmetaller i produktionen. I sortimentet från Maistic hittar du, förutom bioplastpåsar, även andra växtbaserade och mikroplastfria produkter. Vad sägs om tandtråd av bioplast, sugrör av vetestrå eller bambu, disktrasor och kökssvampar av cellolusa, hampa eller luffa?