Stäng
(Välj varumärke)
Maistic Naturlig Kökssvamp Grov & MjukMaistic Naturlig Kökssvamp Grov & MjukMaistic Naturlig Kökssvamp Grov & MjukMaistic Naturlig Kökssvamp Grov & MjukMaistic Naturlig Kökssvamp Grov & Mjuk
Maistic Naturlig Kökssvamp Grov & Mjuk

En plastfri kökssvamp från Maistic som är effektiv på de flesta typer av rengöringsytor i kök, badrum eller andra ytor, inne som ute. Svampen består av en mjukare skrubbdel, tillverkad av träbaserad cellulosa, för ömtåligare ytor samt en grövre luffasvamp för tuffare fläckar och matrester. På cellulosavampen har man sytt fast luffasvampen med bomullstråd, dvs. den är inte limmad.

  • Tillverkad av biobaserade material.
  • Passar all slags rengöring.
  • Kan användas om och om igen.
  • Efterlämnar ingen mikroplast.
  • Fri från plast, lim och färgämnen.

Skötselråd:
Vid behov, rengör i kokande vatten med lite ättika, alternativt i diskmaskinens överkorg för glas. Låt gärna svampen torka stående efteråt. Rengöring i tvättmaskin rekommenderas inte, då det sliter på svampen och förkortar livslängden.

Mått: ca. 11 x 7 cm

OBS! Om du behöver rengöra finporslin eller putsa ömtåliga metaller så rekommenderar vi Maistic skrubbsvamp med hampa, som har en lättare skrubbeffekt.

Material:
Cellulosa från träfibrer, loofahgurka och bomullstråd.

Tillverkad i Kina.Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »