Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Disktrasor / Svampar / Suztain Naturlig Disktrasa - Grön & Grå, 5 st

Naturliga disktrasor från Suztain tillverkade av 70% cellulosa (skandinavisk trämassa) och 30% bomullsfibrer som är för korta för textilproduktion. Disktrasorna har en mycket bra uppsugningsförmåga och kan tvättas upp emot 100 gånger innan de måste bytas ut, dock väsentligt mindre om de maskintvättas. Biologiskt nedbrytbara enligt den europeiska standarden EN 13432.

  • 100% naturmaterial.
  • Lång livslängd.
  • Bra uppsugningsförmåga.
  • Kan vridas ur med en hand.
  • Släpper inte ifrån sig mikroplaster.

Skötselråd:
Disktrasan tål kokning eller maskintvätt i upp till 90°C. Vi rekommenderar dock tvätt vid max. 60°C eftersom det är bättre för trasans livslängd och miljön. Observera att trasan inte får torktumlas då den krymper och förlorar mycket av sin funktion.

Tips!
Har du kokande vatten över när du gör te eller från äggkokning kan du hälla det över din Suztain disktrasa. På så sätt desinficeras den snabbt utan extra energiförbrukning och vatten.

Mått (fuktig): 18 x 19,5 cm

Material:
70% cellulose, 30% bomull.

Tillverkad i Tyskland.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!