Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Disktrasor / Svampar / Stella sews Unpaper Towels Mönstrade - Small, 10-pack

Skippa engångspapper och använd dessa återanvändbara Unpaper Towels från Stella sews! Använd dem istället för hushållspapper, trasa, näsduk, servett etc. Perfekt till köket, badrummet, på jobbet, i hand- eller skötväskan, ja listan kan göras lång! Dessa Unpaper Towels i storlek small är handsydda av två lager bomull. Den ena sidan består av GOTS-certifierad bomull och den andra är gjord i OEKO-TEX®-certifierad bomullsflannel. Finns i tre olika färgmönster och säljs i 10-pack.

Tvättråd:
Tvätta i maskin på 40-60 °C. Använd ej mjukmedel. Krymper något vid tvätt.

Mått: 15 x 20 cm

Material:
GOTS-certifierad bomull och OEKO-TEX®-certifierad bomullsflannel.

Handsydda i Sverige.

Stella sews startades 2014 av Stella Hildebrand då hon ville kombinera två passioner – kreativitet och hållbart tänkande. Idag tillverkar hon miljövänliga och återanvändbara flergångsprodukter för den medvetna konsumenten. Produktionen sker för hand på ett småskaligt sätt i Stellas egna syateljé i Gävle. Produkterna är framtagna med ett zero waste-perspektiv och materialen är ofta ekologiska och/eller återvunna.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!