Stäng
(Välj varumärke)
Bambaw Bestickset i ekologisk bambu, 5 delarBambaw Bestickset i ekologisk bambu, 5 delarBambaw Bestickset i ekologisk bambu, 5 delarBambaw Bestickset i ekologisk bambu, 5 delarBambaw Bestickset i ekologisk bambu, 5 delarBambaw Bestickset i ekologisk bambu, 5 delar
Bambaw Bestickset i ekologisk bambu, 5 delar

Bambaw Bamboo Cutlery Set är ett hållbart, plastfritt alternativ till engångsbesticken på utflykten eller resan. Besticksetet är handgjort av ekologisk bambu och innehåller en sked, gaffel och kniv samt ett sugrör med tillhörande rengöringsborste. Förvaringsfodralet i jute rullas enkelt ihop och knäpps ihop med en knapp. När sugröret och besticken är utslitna kan de slängas på komposten. Fodralet kan tvättas och återanvändas i flera år!

Skötselråd:

Handdiska i varmt vatten med ett milt diskmedel. Torka av ordentligt efteråt, så förlängs hållbarheten! Olja gärna in besticken och sugröret med jämna mellanrum för att återuppliva bambuträet. Använd en neutral olja som t.ex. kokosolja eller mandelolja. Använd inte olivolja då den härsknar snabbare.

Mått: 20 cm långa

Material:
Bestick och sugrör: Ekologisk bambu som är behandlad med olivolja.
Sugrörsborste: Metall och nylon.
Förvaringspåse: Jute.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »