Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Redskap & Bestick / Suztain Ekologisk Stekpincett Bambu

Snygg och praktisk stekpincett från Suztain gjord av ekologisk och hållbart odlad bambu. Med stekpincetten är det lätt att vända grönsaker, filéer och biffar i stekpannan eller på grillen. En stekpincetten i bambu repar inte stekpannan och förstör inte stekytan som en gaffel kan göra. Bambun är behandlad med en livsmedelssäker olja för en vacker och len finish.

Bambu är ett extremt snabbväxande gräs som inte kräver bekämpningsmedel, konstbevattning eller konstgödsling. Dessutom är det lättviktigt, starkare än trä, naturligt fläckresistent och antibakteriellt. Bambu är därför ett mer hållbart alternativ än traditionellt trä.

Skötselråd:
Handdiska i varmt vatten med ett miljövänligt diskmedel och torka torrt. Olja gärna in stekpincetten med jämna mellanrum för att återuppliva bambuträet. Använd en neutral olja som till exempel din vanliga matolja.

Mått:
Small: 16,5 x 1,2 x 0,4 cm
Medium: 23 x 1,2 x 0,4 cm
Large: 30,5 x 1,2 x 0,4 cm

Material:
100% ekologisk bambu.

Tillverkad i Kina.

Danska Suztain specialiserar sig på prisvärda och hållbara hushållsprodukter som tillverkas med hänsyn till både miljö och socialt ansvarstagande. Som en naturlig del av detta fokuserar Suztain på att undvika onödig användning av plast och skadliga kemikalier i sina produkter till förmån för miljön och människors välbefinnande.