(Välj varumärke)
A Slice of Green Rektangulär Lunchlåda i rostfritt stål 3-i-1, 900 mlA Slice of Green Rektangulär Lunchlåda i rostfritt stål 3-i-1, 900 mlA Slice of Green Rektangulär Lunchlåda i rostfritt stål 3-i-1, 900 mlA Slice of Green Rektangulär Lunchlåda i rostfritt stål 3-i-1, 900 mlA Slice of Green Rektangulär Lunchlåda i rostfritt stål 3-i-1, 900 ml
A Slice of Green Rektangulär Lunchlåda i rostfritt stål 3-i-1, 900 ml

En smart lunchlåda i rostfritt stål med två matlådor som passar i varandra samt en minilåda som ryms i en av de större. Perfekt om du vill ha lunchtillbehören (t.ex. sallad, smörgås eller frukt) separerade från huvudrätten. Den här lunchlådan passar bra till lite torrare livsmedel eftersom locket inte har någon plasttätning, undvik soppor och andra vätskebaserade rätter.

Lunchlådan har mjuka rundade hörn och praktiska bygelspännen som håller locket på plats. Den är tillverkad av högkvalitativt och livsmedelsklassat rostfritt stål, ett material som är helt giftfritt och som varken tar åt sig eller ger smaker. Fri från plast, BPA, ftalater och bly.

Skötselråd:
Tål maskindisk. Värm ej i mikrovågsugn.

Mått:
Översta lådan: 15 x 4,5 x 10 cm / 500 ml
Lilla lådan: 10 x 4 x 5,5 cm / 150 ml
Understa lådan: 14,5 x 4 x 10 cm / 400 ml
Hela lådan: 15,5 x 7,5 x 10 cm / 900 ml
Vikt: ca 465 g

Material:
Högkvalitativt och livsmedelsklassat rostfritt stål 201.

Tillverkad i Indien.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »
Stäng