(Välj varumärke)
A Slice of Green Rund Lunchlåda i rostfritt stål 2-i-1, 800 mlA Slice of Green Rund Lunchlåda i rostfritt stål 2-i-1, 800 mlA Slice of Green Rund Lunchlåda i rostfritt stål 2-i-1, 800 mlA Slice of Green Rund Lunchlåda i rostfritt stål 2-i-1, 800 ml
A Slice of Green Rund Lunchlåda i rostfritt stål 2-i-1, 800 ml

En smart lunchlåda i rostfritt stål med två matlådor som passar i varandra. Perfekt om du vill ha tillbehör (t.ex. sallad, smörgås eller frukt) vid sidan om huvudrätten. Den här lunchlådan passar bra till lite torrare livsmedel eftersom locket inte har någon plasttätning, undvik soppor och andra vätskebaserade rätter.

Lunchlådan är helt rund och har praktiska bygelspännen som håller locket på plats. Den är tillverkad av högkvalitativt och livsmedelsklassat rostfritt stål, ett material som är helt giftfritt och som varken tar åt sig eller ger smaker. Fri från plast, BPA, ftalater och bly.

Skötselråd:
Tål maskindisk. Värm ej i mikrovågsugn.

Mått:
Översta lådan: 5 cm x 13 cm dia. / 500 ml
Understa lådan: 4,5 cm x 13 cm dia. / 300 ml
Hela lådan: 8 cm x 13 cm dia. / 800 ml
Vikt: ca 300 g

Material:
Högkvalitativt och livsmedelsklassat rostfritt stål 201.

Tillverkad i Indien.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »
Stäng