(Välj varumärke)
A Slice of Green Djup Matlåda i Rostfritt stål, 850 mlA Slice of Green Djup Matlåda i Rostfritt stål, 850 mlA Slice of Green Djup Matlåda i Rostfritt stål, 850 mlA Slice of Green Djup Matlåda i Rostfritt stål, 850 ml
A Slice of Green Djup Matlåda i Rostfritt stål, 850 ml

En praktisk, lite djupare matlåda i rostfritt stål med mjuka rundade hörn. Perfekt för att frysa in matrester, ta med på pickningen, som lunchlåda på jobbet eller för att förvara sallad, snacks m.m. Den här matlådan passar bra till lite torrare livsmedel eftersom locket inte har någon plasttätning, undvik soppor och andra vätskebaserade rätter.

Matlådan är tillverkad av högkvalitativt och livsmedelsklassat rostfritt stål, ett material som är helt giftfritt och som varken tar åt sig eller ger smaker. Fri från plast, BPA, ftalater och bly.

Storlek: 12 x 10,5 x 11 cm / 850 ml
Vikt: ca 240 g

Skötselråd:
Tål maskindisk. Värm ej i mikrovågsugn.

Högkvalitativt och livsmedelsklassat rostfritt stål 201.

Ansvarsfullt tillverkad i Indien.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »
Stäng