Stäng
(Välj varumärke)
Qwetch Isolerad Rostfri Mugg med förvaringspåse, 250 mlQwetch Isolerad Rostfri Mugg med förvaringspåse, 250 mlQwetch Isolerad Rostfri Mugg med förvaringspåse, 250 mlQwetch Isolerad Rostfri Mugg med förvaringspåse, 250 ml
Qwetch Isolerad Rostfri Mugg med förvaringspåse, 250 ml

En praktisk, ergonomisk och stilren mugg tillverkad av rostfritt stål. Passar bra för varma drycker som t.ex. te, kaffe och soppa eftersom den håller temperaturen i upp till en timme. Du kan dessutom hålla i muggen utan att bränna händerna. Levereras med en svart förvaringspåse tillverkad av GOTS-certifierad bomull.

  • Dubbla isolerade väggar av rostfritt stål (18/8).
  • Motståndskraftig mot korrosion och stötar.
  • Ingen invändig beläggning.
  • Ger varken ifrån sig eller drar åt sig smaker.
  • Fri från BPA, ftalater och bly.

Skötselråd:
Handdiska muggen med varmt vatten och ett milt diskmedel. Skölj och torka alltid noggrant. Det går även att rengöra flaskan med en tesked bikarbonat och varmt vatten. Förvara ej muggen i frysen, och värm den inte i mikrovågsugn eller vanlig ugn. Kan användas med kolsyrade drycker.

Mått:
Höjd: 9,5 cm
Diameter: 7 cm
Vikt: 140 g

Material:
Rostfritt stål (18/8). Förvaringspåse av ekologisk bomull (GOTS-certifierad).

Ansvarsfullt producerad i Kina.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »