Stäng
(Välj varumärke)
Bee's Wrap Naturligt Folie Variety Pack, 7 stBee's Wrap Naturligt Folie Variety Pack, 7 stBee's Wrap Naturligt Folie Variety Pack, 7 st
Bee's Wrap Naturligt Folie Variety Pack, 7 st

Variety Pack är ett kit med sju stycken Bee's Wrap i olika storlekar och mönster. Du kan använda dem till bröd, ost, grönsaker, frukt, runt smörgåsen, för att täcka en skål med mera. Bee's Wrap är ett helt naturligt alternativ till plast- och aluminiumfolie och kan återanvändas massor av gånger! Dukarna består av ekologisk bomullsmuslin som behandlats med bivax, jojobaolja och kåda. Kombinationen har tack vare bivaxet och jojobaoljans antibakteriella egenskaper en mycket god förmåga att hålla dina matvaror fräscha.

Variety Pack innehåller:
2 st small (17,5 x 20 cm) - honeycomb print
2 st medium (25 x 27,5 cm) - clover print 
2 st large (33 x 35 cm) - geometric print
1 st Bread Wrap (43 x 58 cm) - honeycomb print

Användning:

Slå in din produkt och värm arket med handen så hålls det på plats. Ska du täcka en skål så lägger du på arket och värmer sedan ner det runt kanten med handen. Skölj av med kallt vatten och en skvätt naturligt diskmedel om duken blivit smutsig. Låt den lufttorka. Förvaras gärna hopvikt i ett svalt och mörkt utrymme för ännu längre hållbarhet. Bee's Wrap rekommenderas inte till rått kött.

Tips!

Bee's Wrap är toppen att lägga över en deg som ska jäsas.

Ingredienser:
Bomull*, Bivax, Jojobaolja*, Kåda. * = ekologisk.

Förpackning tillverkad av 100% återvunnet papper och biologiskt nedbrytbar cellulosa.

Handgjorda i Vermont, USA.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »