Stäng
(Välj varumärke)
Maistic Komposterbar Fryspåse - 8 L, 12-packMaistic Komposterbar Fryspåse - 8 L, 12-pack
Maistic Komposterbar Fryspåse - 8 L, 12-pack

Komposterbar fryspåse från Maistic som rymmer 8 liter och levereras i 12-pack. Fryspåsen är av andra generationen 'Maistic 2.GEN' och består av nyutvecklat material som är starkare och mer elastiskt. Påsarna är gjorda av den nya bioplasttypen PHA, skapad av rester från livsmedelsproduktion. Materialet innehåller majsbaserad bioplast; majsen är GMO-fri och ekologiskt odlad utan bekämpningsmedel. Fryspåsarna från Maistic bär certifieringen OK Compost HOME, vilket betyder att de uppfyller kraven för att vara biologiskt nedbrytbara/komposterbara i en välskött hemkompostering. Certifieringen innebär också att de inte får innehålla ftalater, bisfenoler (BPA) eller andra skadliga kemikalier och mjukgörare som används i vanlig petroleumbaserad plast. Maistics fryspåsar är godkända för kontakt med livsmedel.

Skötselråd:
Lämpliga för förvaring i rumstemperatur, kylen och frysen (max. -20°C till +40°C). Hållbarheten är minst ett år från produktionsdagen och ofta längre om de förvaras ihoprullade i kartongen. Bäst före-datum är tryckt på förpackningen.

Färg: Halvtransparent
Mått:
49 x 28 cm
Tjocklek: 17 my

Material:
Majsbaserad bioplast (PHA).

Tillverkad i Kina.Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »