Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Matförvaring / Stasher Bag Återanvändbar Förvaringspåse Silikon - Clear, 21,5 x 26 cm

Stasher Bag Clear är en multifunktionell förvaringspåse tillverkad i platinasilikon av högsta kvalité. Silikon är ett material som kan återanvändas om och om igen och samtidigt hjälper till att minska ditt plastavfall. Denna Stasher Bag är transparent och finns i storlek Large.

Stasher Bag är ett mångsidigt hjälpmedel i köket, men fungerar även som förvaringspåse av smörgåsen, frukt, nötter, barnmat med mera när du är på språng. Silikonpåsen kan användas i mikron eller ugnen upp till 200 ºC och för tillagning i vattenbad, så kallad sous vide. Stasher Bag är perfekt som förvaringspåse i kylskåpet och frysen för dina matrester. Passar även utmärkt som marineringspåse för grönsaker och kött. Tack vare en patenterad lufttät försegling så bibehålls alla näringsämnen, smarriga smaker och safter. Stasher Bag fungerar lika bra för mat som till förvaring av smink, mobiltelefonen, laddaren och mycket annat. Stasher Bag är den perfekta förvaringslösningen!

  • Giftfritt, hållbart och smartare alternativ till plast.
  • Tillverkad av 100% ren, livsmedelssäker platinasilikon.
  • Kan återanvändas tusentals gånger.
  • Enkel att rengöra.
  • Motverkar bakterietillväxt.
  • Fri från bisfenoler, bly, ftalater, latex, petroleum och andra hälsovådliga ämnen.

Skötselråd:
Pressa ut överflödig luft och försegla påsen. Stasher Bag tål frys, kokande vattenbad, mikrovågsugn och vanlig ugn upp till 200 ºC. Rengör i diskmaskinens övre korg eller för hand med vatten och diskmedel.

OBS! Lämna alltid förseglingen öppen när du värmer påsen i mikrovågsugn.

Mått: 21,5 x 26 cm - 1,92 L

 

Material:
100% platinasilikon.

Ansvarsfullt tillverkad i Kina.

Stasher är ett kvinnoägt företag från Kalifornien som har vunnit flertal priser för sin innovativa patenterade förvaringspåse. Deras Stasher Bag är tillverkad av platinasilikon och kan återanvändas tusentals gånger. Den är multifunktionell, hållbar, enkel att rengöra och kan användas i mikro, ugn, diskmaskin, kylskåp, frys och kokande vattenbad. Med Stasher Bag sparar du både pengar och minskar onödigt plastavfall i vardagen!

Stasher är medlem av 1% For The Planet, vilket betyder att de donerar mer än 1% av den årliga försäljningen till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet. Stasher är dessutom ett B-Corporations certifierat företag.