Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Matförvaring / Matlådor / The Swag Bag Förvaringspåse till smörgåsar och snacks

Förvara smörgåsen, frukt eller annat mellanmål/snacks i denna Lunch Swag och ta med till jobbet, skolan eller på utflykten! Lunch Swag är tillverkad av 100% naturlig, giftfri och oblekt bomull. Den förseglade miljön i påsen gör att smörgåsen inte torkar ut eller blir fuktigare och ”svampigare”.

Lunch Swag har en liten förvaringsficka på baksidan för bestick eller annat du vill separera. Du kan också lägga en liten kylklamp där för att hålla innehållet kallt. Lunch Swag är gjord för att hålla i många år, och när den har gjort sitt och inte längre kan användas så kan den slängas på komposten (tvättetiketten klipps bort).

  • Miljövänligt alternativ till plastpåsar och folie.
  • Återanvändbar och tvättbar.
  • Tillverkad av 100% oblekt bomull.
  • Komposterbar.

Användning:

Packa smörgåsar, frukt eller snacks i din Lunch Swag. Den kan också användas för att hålla svamp och ingefära fräscha längre. Båda gillar att förvaras i en torr Swag i kylskåpets grönsakslåda. Du kan också lägga lök och vitlök i en torr Swag och förvara i skåpet/skafferiet (ej kylskåp).

Tvättråd:
Tvättas i maskin på låg temperatur (30 °C). Vänd påsen in och ut innan tvätt och använd gärna ett växtbaserat tvättmedel. Låt torka i solen om möjligt.

Mått: 22 x 17 cm

Material:
Oblekt bomull odlad utan kemiska bekämpningsmedel.

Etiskt och ansvarsfullt tillverkad i Indien.Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!