Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Matförvaring / Hildebrandt Sustainable Living Skålöverdrag i linnetyg - Natur

Skippa plast- och aluminiumfolie och använd dessa smarta, återanvändbara skålöverdrag från Hildebrandt Sustainable Living! Använd för att täcka dina middagsrester, salladsskålen, degbunken eller för att skydda fruktskålen från flugor. Det här naturfärgade överdraget är handsytt av två lager OEKO-TEX®-certifierat linnetyg och håller sig runt skålen eller bunken med hjälp av ett elastiskt gummiband. Säljs per styck.

Finns i fyra storlekar som passar skålar med följande diameter:
Small: 10,5 -12 cm
Medium: 17-20 cm
Large: 23-27 cm
Extra Large: 30 cm

Tvättråd:
Tvätta i maskin på 40 °C och låt hängtorka.

Material:
Linnetyg, gummiband och polyestertråd.

Handsytt i Sverige.

Hildebrandt Sustainable Living (hette tidigare Stella sews) startades 2014 av Stella Hildebrand då hon ville kombinera två passioner – kreativitet och hållbart tänkande. Idag tillverkar hon miljövänliga och återanvändbara flergångsprodukter för den medvetna konsumenten. Produktionen sker för hand på ett småskaligt sätt i Stellas egna syateljé i Gävle. Produkterna är framtagna med ett zero waste-perspektiv och materialen är ofta ekologiska och/eller återvunna.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!