Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Matförvaring & Matlådor / Stasher Bag Återanvändbar Förvaringspåse i silikon - Pocket Clear & Aqua, 2-pack

Stasher Bag Pocket är en liten förvaringspåse som passar perfekt för små värdesaker, snacks, smink, laddaren eller andra småsaker. Den är tillverkad i platinasilikon av högsta kvalité, ett material som kan återanvändas om och om igen och samtidigt hjälper till att minska ditt plastavfall. Förvaringspåsen har en patenterad lufttät försegling som gör den helt läckagesäker och vattentät.

Stasher Bag Pocket säljes i 2-pack och kommer i färgerna turkos och transparent.

  • Giftfritt, hållbart och smartare alternativ till plast.
  • Tillverkad av 100% ren, livsmedelssäker platinasilikon.
  • Kan återanvändas tusentals gånger.
  • Enkel att rengöra.
  • Motverkar bakterietillväxt.
  • Fri från bisfenoler, bly, ftalater, latex, petroleum och andra hälsovådliga ämnen.

Skötselråd:
Pressa ut överflödig luft och försegla påsen. Stasher Bag tål frys, kokande vattenbad, mikrovågsugn och vanlig ugn upp till 200 ºC. Rengör i diskmaskinens övre korg eller för hand med vatten och diskmedel.

OBS! Lämna alltid förseglingen öppen när du värmer påsen i mikrovågsugn.

Mått: 90 x 115 x 10 mm
Volym: 118 ml
Vikt: 37 g

Material:
100% platinasilikon.

Ansvarsfullt tillverkad i Kina.

Stasher är ett kvinnoägt företag från Kalifornien som har vunnit flertal priser för sin innovativa patenterade förvaringspåse. Deras Stasher Bag är tillverkad av platinasilikon och kan återanvändas tusentals gånger. Den är multifunktionell, hållbar, enkel att rengöra och kan användas i mikro, ugn, diskmaskin, kylskåp, frys och kokande vattenbad. Med Stasher Bag sparar du både pengar och minskar onödigt plastavfall i vardagen!

Stasher är medlem av 1% For The Planet, vilket betyder att de donerar mer än 1% av den årliga försäljningen till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet. Stasher är dessutom ett B-Corporations certifierat företag.Andra köpte även...

Kanonpriser i butiken just nu!

Biofood Ekologisk Grönsaksbuljong
REA
2 storlekar
fr. 36 kr (49 kr)
Powerfruits Ekologisk Gurkmeja Premium
-20%
2 storlekar
fr. 84 kr (105 kr)

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!