Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Övrigt / CoolSaver Freezer Kondensfilter

Coolsaver Freezer är en helt miljövänligt säker, naturligt absorberande avfuktare, den mest effektiva och enkla metoden att avlägsna fukt och kondens.

Kassetten reducerar frostbildning, genom att avlägsna fukten innan den ackumuleras som is. Den tar även bort viss frysskåpslukt samt ger godare is till drinkarna.

Tester har visat att energiåtgången för en kylanläggning har minskat med runt 30 % vilket innebär en lägre elkostnad och bättre miljö!

Coolsaver Freezer behöver ingen elektricitet och arbetar 24 timmar per dygn. Den håller i minst 3 år med rätt hantering och skötsel. Skall endast torkas ur 4 gånger varje år genom att placeras i solsken i ca 6-8 timmar eller i vanlig ugn i max 60° C under 1 timme.

Coolsaver Freezer är testad hos SP, Sveriges Provnings-och Forskningsinstitut.

Mått: 16 x 12 x 2 cm

CoolSaver är 100% miljövänligt säkra, naturligt adsorberande avfuktare, den mest effektiva och enkla metoden att avlägsna fukt och därmed uppnå fördelarna med idealisk kondens- och fuktkontroll.Andra köpte även...

Avril Ekologisk Bomullspåse
2 storlekar
fr. 24 kr
Jonas of Sweden Rostfri Gratinform
3 storlekar
fr. 119 kr
Bambaw Coconut Bowl Kokosskål
2 varianter
109 kr
Crearome Bikarbonat
2 storlekar
fr. 35 kr

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!