Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Övrigt / CoolSaver Fridge Kondensfilter

Coolsaver Fridge innehåller 100 % naturliga mineraler som har egenskapen att avlägsna kondens i kylen, förbättra effektiviteten och därmed sänka energiförbrukningen. Kondens är inte bra eftersom den göder bakterier, mögel och andra nedbrytande organismer.

Kassetten behöver ingen elektricitet och arbetar 24 timmar per dygn och håller i minst 3 år med rätt hantering och skötsel. Sänker energiförbrukningen för en kylanläggning med runt 30 %! Den skall endast torkas ur 4 gånger varje år genom att placeras i solsken i ca 6-8 timmar eller i vanlig ugn i max 60° C under 1 timme.

Coolsaver Fridge kan hålla färskvaror fräscha i upp till 100 % längre tid. Tester med bl. a. jordgubbar har visat att, i stället för att vara förstörda efter 4 dygn, kunde man efter hela 12 dygn fortfarande använda jordgubbarna i pajer, tårtor osv.

Absorberar även lukter och odörer. Den arbetar också som en barriär mellan doftstarka varor och känsliga varor.

Mått: 16 x 12 x 2 cm

Coolsaver Freezer är testad hos SP, Sveriges Provnings-och Forskningsinstitut

CoolSaver är 100% miljövänligt säkra, naturligt adsorberande avfuktare, den mest effektiva och enkla metoden att avlägsna fukt och därmed uppnå fördelarna med idealisk kondens- och fuktkontroll.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!