Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Övrigt / Växbo Lin Grytlapp i Lin

En vacker och tålig grytlapp vävd i Växbo Lins populära mönster Rutig Strandråg. Finns i tre olika färger och går att matcha med Växbo Lins disktrasor i samma färger. Ett fint inslag i alla kök!

Skötselråd:
Linne bör tvättas separat vid första tvätten då tyget kan släppa lösa linfibrer och ludda över på annat. Blötlägg i ljummet vatten ca. 20 minuter innan tvätt. Tvätta i maskin på 60 grader med skonsamt tvättmedel utan optiska blekmedel eller perborater. Ingen eller så kort centrifugering som möjligt. Sträck linnet och häng för torkning. Avlägsna fläckar så fort som möjligt. Fettfläckar tas bort med linoljesåpa eller galltvål.

Mått: 20 x 20 cm

Material:
100% lin.

Växbo Lin är ett av Sveriges få kvarvarande linneväverier. Alla produkter vävs på fabriken i Hälsingland och allt i hundra procent lin. Linet kommer från naturen, så när produkterna gjort sitt går de till återvinning eller slängs på komposten. Lin har den unika egenskapen att absorbera fukt bättre och sedan torka snabbare än något annat naturmaterial.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!