Stäng
(Välj varumärke)
Bambaw Coconut Bowl KokosskålBambaw Coconut Bowl KokosskålBambaw Coconut Bowl Kokosskål
Bambaw Coconut Bowl Kokosskål

Coconut Bowl är en vacker skål som är handgjord av återvunnet kokosnötsskal. När du äter ur en kokosskål minskar du din miljöpåverkan och samtidigt stödjer lokala hantverkare i fattigare länder. Coconut Bowl passar perfekt för kalla och ljumma rätter som smoothies, sallad, gröt, yoghurt, efterrätter o.s.v. Eftersom Coconut Bowl är en naturprodukt så har varje skål en unik form, storlek och färg.

  • 100% naturlig och nedbrytbar.
  • Plan botten för bättre stabilitet.
  • Lätt att rengöra.
  • Inget lim eller lack.

Skötselråd:
Handdiska med ljummet vatten och lite milt diskmedel. Värm inte kokosskålen i mikrovågsugnen eller vanliga ugnen och förvara den inte i kylskåpet. Undvik väldigt varma rätter i kokosskålen då den är känslig för extrema temperaturer. Förvaras bäst på ett torrt och svalt ställe. Olja gärna in kokosskålen med kokosolja om den ser torr ut och för att återuppliva glansen.

Mått:
Höjd: ca. 6 cm
Diameter: ca. 13 cm
Volym: 500-600 ml

Material:
100% kokosnötsskal.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »