Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Övrigt / Ecozoi Iskubsform i rostfritt stål

Rostfri istärningsform från Ecozoi i häftig retro-modell! Den är enkel att använda och ger dig 18 stycken snygga, rustika isbitar. Kan användas till vanliga isbitar, barnmat, buljong, kryddsmör, överblivna vinslattar, sås och mycket mer. Iskubsformen har en löstagbar insats med hävarm för enkel urtagning av innehållet.

  • Tillverkad i högkvalitativt rostfritt stål.
  • Diskmaskinssäker och livsmedelssäker.
  • Fri från BPA, bly, ftalater och PVC.
  • Plastfri förpackning av kartong.

Användning:

Fyll iskubsformen till ¾, överfyll den ej eftersom det då kan bli svårt att lossa isbitarna. Frys till det blivit solid is. Låt iskubsformen vila i rumstemperatur i cirka 5 minuter innan du drar i hävarmen. Det går också bra att spola varmt eller ljummet vatten under iskubsformen om man har bråttom att komma åt isbitarna. Dra försiktigt i hävarmen, använd aldrig våld.

Skötselråd:
Bör diskas före första användning. Efter användning diskar du bara av iskubsformen, antingen för hand med varmt vatten och diskmedel eller i diskmaskin.

Mått:
Längd: 28,45 cm
Bredd: 12,1 cm
Höjd: 3,2 cm

Vikt: 550 g

Material:
Rostfritt 18/8-stål.

Ansvarsfullt tillverkad i Kina.

Ecozoi är ett familjeföretag från USA som erbjuder plastfria och återanvändbara produkter för hemmet. Produkterna är tillverkade av hållbara material som rostfritt stål och bambu – alla noga kontrollerade och testade. De levereras i helt plastfria och kemikaliefria förpackningar som är återvinningsbara och återanvändbara. Dessutom använder sig Ecozoi av leverantörer som använder förnybara energikällor, anställer kvinnor och betalar rättvisa löner. Ecozoi samarbetar också med olika välgörenhetsorganisationer som arbetar med att bygga upp återvinningsnätverk i världens största städer, återplantering av skog och restaurering av korallrev.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!