Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Flergångspåsar / Shoppingkassar / Reused Remade Tygväska av återanvända hotelltextilier

En vit slitstark och tvättbar tygväska av återanvända hotelltextilier med broderad logotyp. Perfekt för att packa alla dina strandprylar eller att använda som en weekendbag. Väskan är fodrad med återanvänt hotellsänglinne och har praktiska handtag i bomullsväv.

Tvättråd:
Maskintvätt i 40 °C.

Mått:
Bredd: 50 cm
Längd: 41 cm
Bottenbälg: 10 cm

Material:
Återanvänd hotellfrotté, återanvänt hotellsänglinne och bomullsband.

Tillverkad i Pakistan.

Det innovativa svenska varumärket Reused Remade grundades år 2016 och har sedan dess arbetat för att ge kasserade hotelltextilier ett nytt värde genom upcycling och design. Varumärket grundades av Pia Walter och Josephine Alhanko med målet att accelerera övergången till hållbar konsumtion genom att resurseffektivisera användningen av redan producerat material. Sedan start har Reused Remade tagit vara på drygt 130 ton kasserade hotellakan.

Sortimentet består av sex olika produkter, samtliga producerade av 100% återanvänd hotelltextil. Hotelltextil håller hög kvalité eftersom det består av starka, tätt vävda tyger som ska tåla många tvättar och höga temperaturer. Med kollektionen vill Reused Remade erbjuda hållbara och kvalitativa skönhetsaccessoarer med lång livslängd som underlättar för konsument att tänka hållbart även i den dagliga skönhetsrutinen. Jordklok tipsar!

OMOM Ekologisk Matkasse
-10%
4 färger
195 kr 175 kr
Anaé Öronrensare
REA
4 färger
129 kr fr. 99 kr

Andra köpte även...