Stäng
(Välj varumärke)
KeepJar Ekologisk Nätkasse med korta handtagKeepJar Ekologisk Nätkasse med korta handtagKeepJar Ekologisk Nätkasse med korta handtagKeepJar Ekologisk Nätkasse med korta handtag
KeepJar Ekologisk Nätkasse med korta handtag

KeepJars ekologiska och återanvändbara nätbärkasse med korta handtag liknar en traditionell plastkasse från matbutiken, sett till handtagslängden. Men den går också utmärkt att bära på axeln. Nätkassen med korta handtag är enklare att bära hem på ett cykelstyre, än den med långa handtag. Genom att den tar liten plats och har låg vikt, går den utmärkt att bära med sig i ryggsäcken eller väskan – redo för hållbar vardagsinhandling!

En av nätkassens många fördelar är att den expanderar med innehållet och således får mer än vad man kan tro plats.

KeepJars nätkasse (inkl. etiketten) produceras av ekologisk bomull hos en GOTS-certifierad fabrik i Indien. Fabriken besöks och kontrolleras regelbundet. GOTS-standarden garanterar att tyget är ekologiskt samt att en mängd internationella rättigheter för de anställda uppfylls och att inga giftiga, hormonstörande, cancerframkallande eller förorenande kemikalier används i produktionen och färgningen.

Tvättråd:

Maskintvätt på låga temperaturer. Krymprisk vid tvätt i varma temperaturer eftersom bomullen är obehandlad. Häng upp för att torka.

Mått: ca. 50 x 35 cm (nätkassen töjer sig dock och blir ännu större)
Viktkapacitet: 5+ kg (begränsas av vikten man förmår bära på axeln)
Vikt: ca. 97 g
Volym: ca. 48 liter

Material:
Ekologisk GOTS-certifierad bomull och färgning.

Ansvarsfullt producerad i Indien.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »