Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Shoppingkassar / KeepJar Ekologisk Nätkasse med korta handtag

KeepJars ekologiska och återanvändbara nätbärkasse med korta handtag liknar en traditionell plastkasse från matbutiken, sett till handtagslängden. Men den går också utmärkt att bära på axeln. Nätkassen med korta handtag är enklare att bära hem på ett cykelstyre, än den med långa handtag. Genom att den tar liten plats och har låg vikt, går den utmärkt att bära med sig i ryggsäcken eller väskan – redo för hållbar vardagsinhandling!

En av nätkassens många fördelar är att den expanderar med innehållet och således får mer än vad man kan tro plats.

KeepJars nätkasse (inkl. etiketten) produceras av ekologisk bomull hos en GOTS-certifierad fabrik i Indien. Fabriken besöks och kontrolleras regelbundet. GOTS-standarden garanterar att tyget är ekologiskt samt att en mängd internationella rättigheter för de anställda uppfylls och att inga giftiga, hormonstörande, cancerframkallande eller förorenande kemikalier används i produktionen och färgningen.

Tvättråd:
Maskintvätt på låga temperaturer. Krymprisk vid tvätt i varma temperaturer eftersom bomullen är obehandlad. Häng upp för att torka.

Mått: ca. 50 x 35 cm (nätkassen töjer sig dock och blir ännu större)
Viktkapacitet: 5+ kg (begränsas av vikten man förmår bära på axeln)
Vikt: ca. 97 g
Volym: ca. 48 liter

Material:
Ekologisk GOTS-certifierad bomull och färgning.

Ansvarsfullt producerad i Indien.

KeepJar är ett svenskt så kallat "zero waste"-varumärke som gör återbruk smart och prisvärt. Med KeepJars nätpåsar och nätkassar i ekologisk bomull kan du skippa de onödiga plastpåsarna i matbutiken. Tillverkning och färgning av KeepJars textilprodukter sker hos en GOTS-certifierad fabrik i Indien. GOTS-standarden garanterar att tyget är ekologiskt samt att en mängd internationella rättigheter för de anställda uppfylls och att inga giftiga, hormonstörande, cancerframkallande eller förorenande kemikalier används i produktionen och färgningen. Omfattande kontroller görs av oberoende certifieringsorgan, som övervakar och testar alla stegen utav produktionskedjan – den ekologiska bomullen, spinneri, färgning och importen kontrolleras. Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!