Stäng
(Välj varumärke)
KeepJar Ekologisk Nätkasse med långa handtagKeepJar Ekologisk Nätkasse med långa handtagKeepJar Ekologisk Nätkasse med långa handtagKeepJar Ekologisk Nätkasse med långa handtagKeepJar Ekologisk Nätkasse med långa handtagKeepJar Ekologisk Nätkasse med långa handtag
KeepJar Ekologisk Nätkasse med långa handtag

KeepJars ekologiska och återanvändbara nätbärkasse med långa handtag bärs enkelt på axeln. Förutom att bära hem matvaror är den populär som strandkasse, eftersom sanden åker ut genom nätet. En nätkasse tar liten plats i väskan eller ryggsäcken, när den inte används. Genom att låta det bli en vana att alltid bära med nätkassen i väskan är du alltid redo för hållbar vardagsinhandling!

En av nätkassens många fördelar är att den expanderar med innehållet och således får mer än vad man kan tro plats.

KeepJars nätkasse (inkl. etiketten) produceras av ekologisk bomull hos en GOTS-certifierad fabrik i Indien. Fabriken besöks och kontrolleras regelbundet. GOTS-standarden garanterar att tyget är ekologiskt samt att en mängd internationella rättigheter för de anställda uppfylls och att inga giftiga, hormonstörande, cancerframkallande eller förorenande kemikalier används i produktionen och färgningen.

Tvättråd:

Maskintvätt på låga temperaturer. Krymprisk vid tvätt i varma temperaturer eftersom bomullen är obehandlad. Häng upp för att torka.

Mått: ca. 50 x 35 cm (nätkassen töjer sig dock och blir ännu större)
Vikt: ca. 100 g
Viktkapacitet: 5+ kg (begränsas av vikten man förmår bära på axeln)
Volym: ca. 48 liter

Material:
Ekologisk GOTS-certifierad bomull och färgning.

Ansvarsfullt producerad i Indien.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »