Stäng
(Välj varumärke)
Maistic Komposterbar Avfallspåse - 30 L, 10-packMaistic Komposterbar Avfallspåse - 30 L, 10-pack
Maistic Komposterbar Avfallspåse - 30 L, 10-pack

Komposterbar avfallspåse från Maistic som rymmer 30 liter och levereras i 10-pack. Avfallspåsen är av andra generationen 'Maistic 2.GEN' och består av nyutvecklat material som är starkare och mer hållbart. Påsarna är gjorda av den nya bioplasttypen PHA, skapad av rester från livsmedelsproduktion. Materialet innehåller majsbaserad bioplast; majsen är GMO-fri och ekologiskt odlad utan bekämpningsmedel. Avfallspåsarna från Maistic bär certifieringen OK Compost HOME, vilket betyder att de uppfyller kraven för att vara biologiskt nedbrytbara/komposterbara i en välskött hemkompostering. De bryts ned till 100% tillsammans med ditt matavfall i ett kompostkärl och blir till ett bra och näringsrikt jordförbättringsmedel för trädgården. Certifieringen innebär också att de inte får innehålla ftalater, bisfenoler (BPA) eller andra skadliga kemikalier och mjukgörare som används i vanlig petroleumbaserad plast. Maistics avfallspåsar är godkända för kontakt med livsmedel och har en förstärkt rundad botten för att minska risken för läckage.

Skötselråd:
Det rekommenderas att byta påse vartannat eller vart tredje dygn för att undvika nedbrytning och dålig lukt inomhus. Hållbarheten är minst ett år från produktionsdagen och ofta längre om de förvaras ihoprullade i kartongen. Bäst före-datum är tryckt på förpackningen.

Färg: Mörkgrön
Mått:
65 x 50 cm
Tjocklek: 17 my

Material:
Majsbaserad bioplast (PHA).

Tillverkad i Kina.Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »