Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hygien / Övrigt / Ekologisk bomull / LastObject LastTissue Box, 18-pack

LastTissue Box är ett återanvändbart och hållbart alternativ till traditionella engångsservetter. En förpackning innehåller 18 stycken vita servetter/näsdukar av ekologisk bomull, som tillsammans kan återanvändas 9000 gånger eller mer om du tar väl hand om dem. Den smarta servettlådan av högkvalitativ silikon är praktisk att använda i hemmet, bilen eller på kontoret. Lådan har en avdelare på insidan som separerar använda servetter från rena.

När servetterna är helt förbrukade kan du fylla på lådan med LastTissue Refill.

  • Tvättbara servetter i ekologisk bomull.
  • Ersätter mer än 9000 engångsservetter.
  • Mjuka och hygieniska.
  • Smart servettlåda i flera färger.

Användning:

Dra ut rena servetter från toppen av lådan. Förvara sedan de använda servetterna i facket som sitter under lådan. När alla servetter är använda kan du tvätta dem i maskin. Nytvättade servetter viks ihop innan de sätt in i lådan igen (instruktioner finns på insidan av ytterförpackningen).

Tvättråd:
Tvättbara i maskin på 30°C. Vi rekommenderar att du tvättar servetterna i en tvättpåse och sedan lufttorkar för att förlänga livslängden. Se till att servetter inte är hopskrynklade när du stoppar in dem i tvättmaskinen. Silikonlådan kan rengöras i diskmaskinen.

Mått:
Servett: 19 x 19 cm
Låda: 20,5 x 10,5 x 4 cm

Material:
Näsduk: Ekologisk bomull
Fodral: Livsmedelsgodkänd silikon

Tillverkade i Kina.

LastObject grundades 2018 av Isabel Aagaard, en dansk designer som var frustrerad över antalet engångsprodukter på marknaden. Hon bestämde sig därför för att skapa innovativa lösningar som minskar behovet av engångsprodukter i vardagen. Varumärkets första skapelse var LastSwab, en produkt som ersätter bomullspinnen och som kan återanvändas över 1000 gånger. Sedan dess har LastObject lanserat flera hållbara alternativ till engångsprodukter, bland annat rengöringsrondeller och näsdukar som går att tvätta i maskin. Tillbehör till LastObject LastTissue Box, 18-pack

Andra köpte även...