Stäng
(Välj varumärke)
a la eco Ekologiska Bomullspinnar, 200 st
a la eco Ekologiska Bomullspinnar, 200 st

Bomullspinnar för rengöring, skönhetsvård och babyvård. Tillverkade av 100% ekologisk bomull med miljövänlig pinne av tvinnat papper - bara att lägga i komposten då den är använd. Levereras i en pappask med återvinningsbart lock av plast.

Bomullen har inte genomgått några processer som kan lämna kemiska rester i vadden. Den innehåller inga optiska vitmedel och är inte klorblekt.

Bomullen framställs utan bekämpningsmedel och har ekologisk certifiering av Soil Association vilket också är en etisk certifiering. Bönder och arbetare får skälig lön för sitt arbete, en rimlig avkastning för sina varor samt garanteras en god arbetsmiljö.

Konventionellt odlad bomull är världens hårdast besprutade gröda. Bekämpningsmedel dödar 20–40 000 och förgiftar minst 3 miljoner människor varje år!

Material:
100% ekologisk bomull, pinne av papper.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »