Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hygien / Övrigt / Ekologisk bomull / Topz Ekologiska Bomullspinnar, 200 st

Topz ekologiska bomullspinnar med papperspinne är ett optimalt skönhetsverktyg som exempelvis kan användas för att rätta till eller ta bort smink. Gjorda i 100% ekologisk bomull som är skonsam mot huden blir de ett effektivt och tacksamt komplement i din necessär. De är även märkta med både Fairtrade och Svanen för att du ska vara säker på att du köper en hållbar och skonsam produkt.

Plastpinnar från bomullspinnar bidrar ofta till förorening av våra hav när de slängs i toaletten. Genom att använda en bomullspinne som är gjord av papper istället för plast gör du ett miljövänligt val som hjälper till att bevara vår natur eftersom de bryts ner lättare.

  • Tillverkade i 100% ekologisk bomull.
  • Skonsamma mot huden och naturen.
  • Med papperspinne.
  • Miljömärkta av Svanen.

Material:
100% ekologisk bomull, pinne av papper.

Topz ekologiska bomullsprodukter är hållbara och skonsamma för både dig och naturen. Samtliga produkter är tillverkade i 100% bomull och certifierade med den unika kombinationen av Svanen och Fairtrade. I sortimentet hittar du bomullspads, bomullspinnar i papper samt veckad bomull.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!