(Välj varumärke)
Imse Vimse Ekologiska Tygbindor dag/normal, 3-pack
Imse Vimse Ekologiska Tygbindor dag/normal, 3-pack

En standardbinda perfekt för dagtid under större delen av mensen samt nattetid under mensens sista dagar då flödet ofta minskar något. Imse Vimses tygbinda är tillverkad i 100% ekologisk bomull med ett tunt lager polyuretanlaminerat polyestertyg för att hålla tätt. Den här modellen av allt-i-ett typ med vingar fästes under trosan med en tryckknapp.

Färg: Natur/vit med färgade kantsömmar.

Tvättråd:

Efter användning sköljs antingen bindorna ur och läggs i kallt vatten med salt eller så får de torka som de är, man kan då med fördel använda lite galltvål eller annan naturlig fläckborttagning innan tvätt.

Tvätta sedan bindorna i tvättmaskinen i 60° med ditt vanliga tvättmedel. Använd inte sköljmedel, det förstör absorptionsförmågan och är inte bra för underlivsmiljön. Man kan istället tillsätta lite vinäger i sköljvattnet.

Låt bindorna lufttorka - då håller de längst - eller använd torktumlare eller torkskåp med låg temperatur.

Mått:
Längd: ca. 25 cm
Bredd med vingar: ca. 20,5 cm
Bredd utan vingar: ca. 8,5 cm

Material:
100% ekologisk bomull. Alla dambindsstorlekar är förstärkta med ett tunt lager polyuretanlaminerat polyestertyg för att hålla tätt.

Tillverkade i Turkiet.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »
Stäng