(Välj varumärke)
Imse Vimse Ekologiska Tygbindor natt - Flowers, 3-pack
Imse Vimse Ekologiska Tygbindor natt - Flowers, 3-pack

Imse Vimses nattbinda passar under natten eller när du blöder mycket. Den kan också användas för avslag efter förlossning eller inkontinens. Tygbindan knäpps enkelt fast runt grenen i trosan och justeras med de två tryckknapparna för att hålla mensskyddet på plats. Lägg den mönstrade sidan mot kroppen och den enfärgade sidan mot trosorna. Bindan är tillverkad av 100% ekologisk bomull med en tunn förstärkning av polyurethane laminerad polyester för att förhindra läckage.

Färg: Blommönster på ena sidan och naturfärgat på den andra.

Tvättråd:

Efter användning sköljs antingen bindorna ur och läggs i kallt vatten med salt eller så får de torka som de är, man kan då med fördel använda lite galltvål eller annan naturlig fläckborttagning innan tvätt.

Tvätta sedan bindorna i tvättmaskinen i 60° med ditt vanliga tvättmedel. Använd inte sköljmedel, det förstör absorptionsförmågan och är inte bra för underlivsmiljön. Man kan istället tillsätta lite vinäger i sköljvattnet.

Låt bindorna lufttorka - då håller de längst - eller använd torktumlare eller torkskåp med låg temperatur.

Mått:
Längd: ca. 33 cm
Bredd med vingar: ca. 20,5 cm
Bredd utan vingar: ca. 8,5 cm

Material:
100% ekologisk bomull. Alla dambindsstorlekar är förstärkta med ett tunt lager polyuretanlaminerat polyestertyg för att hålla tätt.

Tillverkade i Turkiet.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »
Stäng