Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hygien / Munvård / Munskölj / Georganics Naturliga Munsköljstabletter Spearmint, 180 st

Georganics Mouthwash Tablets Spearmint är munsköljstabletter gjorda av livsmedelsklassade och giftfria ingredienser. Den helt naturliga formulan med bikarbonat, mentol och grönmynta hjälper till att återställa en sund pH-balans i munnen, upprätthålla god munhälsa och fräscha upp andedräkten. Munsköljstabletter är perfekt på resan, då de är ett mer miljövänligt alternativ till traditionella munvatten utan onödig transport av vatten. Kommer i en glasburk med 180 st tabletter som räcker i ungefär tre månader.

  • Perfekt för att fräscha upp andedräkten i vardagen eller på resan.
  • Zero waste förpackning: plastfri, återanvändbar och återvinningsbar.
  • Ytterförpackning av komposterbart kraftpapper med vegetabilisk färg.
  • Fri från animaliska produkter, fluor, gluten, SLS och syntetiska ingredienser.

Användning:

  1. Placera en tablett i ett glas med cirka 20 ml vatten.
  2. Låt tabletten lösas upp helt i vattnet.
  3. Gurgla i cirka 30 sekunder innan du spottar ut.

Ingredienser (INCI):
Sodium bicarbonate^, Tartaric acid^, Citric acid^, Mentha spicata herb oil*^, Sodium benzoate^, Colourings*^, Menthol^, Thymol^, Limonene*^. * = ekologisk, ^ = livsmedelsklassad.

Tillverkad i England.

Brittiska Georganics tillverkar munvårdsprodukter som är framtagna för att uppnå en renare och hälsosammare munhygien på ett naturligt sätt. I sortimentet hittar du handgjord tandkräm, tandblekning, tandtråd och munskölj som endast innehåller naturliga och ekologiska ingredienser från mineraler och äkta växter. Georganics använder aldrig artificiella sötningsmedel, konserveringsmedel, mikroplast, fluor, propylenglykol, titandioxid, triklosan, SLS eller andra syntetiska ingredienser som ofta förekommer i konventionella tandvårdsprodukter. Georganics produkter kommer i plastfria och återanvändbara förpackningar.