Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hygien / Munvård / Munskölj / Georganics Naturlig Munskölj Activated Charcoal, 100 ml

Georganics Oil Pulling Mouthwash Activated Charcoal är en naturlig munskölj med ekologisk jungfrukokosolja, aktiverat kol från kokosnötsskal och eterisk pepparmyntsolja som tillsammans har en rengörande effekt. Aktiverat kol hjälper också till att absorbera bakterier och avlägsna fläckar för naturligt vitare tänder.

Oil Pulling är en traditionell ayurvedisk metod som innebär att man sköljer munnen med olja för att dra ut gifter ur kroppen. Georganics har återskapat den perfekta blandningen och tillsatt ångdestillerad eterisk olja som har lugnande och naturliga antimikrobiella egenskaper, kända för att minska skadliga bakterier i munnen. Regelbunden användning av Oil Pulling sägs motverka plackuppbyggnad samtidigt som fläckar avlägsnas och ger naturligt vitare tänder. 

  • Minskar mängden skadliga bakterier i munnen.
  • Passar alla åldrar och tandtyper.
  • Plastfri förpackning.
  • Fri från animaliska produkter, fluor, gluten, SLS och syntetiska ingredienser.

Användning:

  1. Ta 1-2 matskedar olja.
  2. Skölj runt i munnen och mellan tänderna.
  3. Spotta ut efter 5-20 minuter.

Ju längre du sköljer runt i munnen, desto bättre effekt. För bästa resultat, skölj runt oljan i munnen länge, tills den får en mjölkvit färg. Det indikerar att bakterierna har dragits ut.

Ingredienser (INCI):
Caprylic & Capric triglyceride*^, Cocos nucifera oil*^, Mentha piperita oil*^, Charcoal powder^, Tocopherol^, Limonene*^. * = ekologisk, ^ = naturlig.

Tillverkad i England.

Brittiska Georganics tillverkar munvårdsprodukter som är framtagna för att uppnå en renare och hälsosammare munhygien på ett naturligt sätt. I sortimentet hittar du handgjord tandkräm, tandblekning, tandtråd och munskölj som endast innehåller naturliga och ekologiska ingredienser från mineraler och äkta växter. Georganics använder aldrig artificiella sötningsmedel, konserveringsmedel, mikroplast, fluor, propylenglykol, titandioxid, triklosan, SLS eller andra syntetiska ingredienser som ofta förekommer i konventionella tandvårdsprodukter. Georganics produkter kommer i plastfria och återanvändbara förpackningar.Kanonpriser i butiken just nu!